Pazar, Temmuz 17, 2005

Takı Standı


Küpe takmayı çok sevdiğim için şifonyerin üstü doluydu, bir de kendim takı yapmaya başlayınca ortalık iyice küpe, kolye oldu. Resimde gördüğünüz standı karfurdaki bir mağazada tesadüfen görüp aldım.

Ama yaratıcı blog arkadaşlarımın buna benzer bir şeyi başka bir malzemeden yapabileceklerinden eminim. Benim ilk aklıma gelen, hani kupa (bardak) askılığı var ya, kolye ve bilezikler için kullanılabilir.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

hepside cok güzel ellerine saglık iyi günlerde kullan..sevgiler

incikboncuk dedi ki...

Yorumunuz için teşekkürler, aralarında daha önceden aldığım hazır küpe ve kolye de var.

Tuhfe dedi ki...

Yaptıkların çok zarif olmuş ellerine sağlık.
Ben de bir mağazada takı standı gördüm bayıldım, fakat aynısını yapmam imkansız, benzerini yapabilirsem mutlaka gösteririm. Fakat seninki kadar fazla takı asılamaz. Ya da bir gün becerebilirsek gizlice fotoğrafını mı çeksek ne yapsak, hayatta beceremem öyle işleri de... Hatta bugün başka bir yere gezmeye gittik keramiek sanatçılarının sergileri vardı, o muhteşem eserleri görüntüleyemedik. :((

incikboncuk dedi ki...

Sevgili Tuhfe, senin blogdaki muhteşem buluşlarını gördükten sonra resimdekiyle benzer işi görecek bir şey yapabileceğine inanıyorum :)

incikboncuk dedi ki...

A sen tatilden döndün mü? Tepe karfur'dan aldım, body shop'un yanında adı claire's gibi bir şey olan bir mağaza var, ordan aldım. Farklı modelleri de var, fiyatı 19 YTL.

Adsız dedi ki...

Yaptıkların çok güzel ellerine sağlık, iyi günlerde kullan. Takı standın da ayrı bir güzel.Çok beğendim :)
Berrin

incikboncuk dedi ki...

http://www.perle.com.tr/turkce/html/canta.html

bu adreste bi çantalı şiş takımı var, ama nerde satılır, nerden buluruz bilemiyorum.

Adsız dedi ki...

slm çok güzel bir bloğunuz var ellerinize ve emeğinize sağlık. Takılarınızda öyle hepsi birbirinden güzeller... Vee şu takı standı fikrinize bayıldım. Takılarım ortalıklarda dolaşıyor, acaba mantar panosu falan mı alsam diye düşünürken fincan askılığı fikrini çok tuttum. Sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...