Pazartesi, Ağustos 08, 2005

Blog'un Yeni Yüzü



Merhabalar,

Blog'umdaki değişiklikleri fark etmişsinizdir umarım. Geçen gün sevgili Janjanlı'nın blog'undaki site önerilerinde Graphic Garden'ı keşfettim.

Siteden kullandığınız resimlerin olduğu her sayfada siteye link vermek koşulu ile ücretsiz 'webset'ler vardı. Bunlardan yararlanarak, bir iki ufak değişiklik yaptım. Nasıl olmuş?

(Not : Diğer ücretsiz ürünlerin telif hakları daha farklı, örneğin bazılarını web'de kullanamıyorsunuz, sadece kişisel kullanımız için yazdırabiliryorsunuz. )

5 yorum:

Tuhfe dedi ki...

Çok şirin olmuş, farkedilmeyecek gibi değil, verdiğin bilgiler için de teşekkür ederim. Bakarsın bir gün ben de becerebilirsem değişiklik yaparım.

Sevgiler.

incikboncuk dedi ki...

bugün izinliyim, bi salı pazarına gidip geleyim, akşama kısaca neler yaptığımı yazarım.

Meral dedi ki...

Merhaba Nurdan siten gerçekten güzel olmuş.
Ben de merak ettim nasıl bir uygulama yaptığını. Özellikle başlık kısmını ekleme aşamasını anlatırdan sevinirim. Ben kendi sitemde denerken olmadı. başlığımı silmek zorunda kalmıştım.
Ayrıntılı anlatırsan sevinirim. bu web tasarım işini merak ediyorum. Kendim bişeyler deniyorum ama kafama göre uyduruyorum diyebilirim.Burada yazmak uzun olur dersen mailime de atabilirsin.
Şimdiden Teşekkürler

nagice dedi ki...

gerçekten çok güzel olmuş.anlatırsan sanırım hepimiz site yüzlerimizi değiştiricez..:):):)
neyse salı pazarına gidiyorsun sanırım kadıköy.
aman dikkatli ol.geçen istanbuldayken bir gazetenin istanbul ekinde hiç hoş şeyler okumadım.apkaç filan..hatta gitmeyi düşünürken vazgeçtik.
sevgilerle...

manolya dedi ki...

Çok güzel olmus, gelinciklere bayildim. Siteye girip bir ne var, ne yok bakayim.
Sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...