Perşembe, Aralık 08, 2011

Yeni Oyuncaklarımız

Yazının başlığında "yeni" sözcüğünü kullandım ama gerçekten de yeni oyuncak almadım. Geçenlerde banyo dolabına havluları yerleştirirken tabii ki peşimden benim minnoşlar da geldi, dolapta evladiyelik paket olarak aldığımız kağıt havluları ve tuvalet kağıtlarını gördüler. Gözlerindeki parlama inanılmazdı, sürekli oyuncak için çekişen iki kardeş, nasıl anlaştılar, ne oldu bilmiyorum, bir anda tüm ruloları kucaklayıp salonun ortasına taşıdılar :)

Aslında çok da iyi oldu, yarım saatten fazla oynadık; kuleler yaptık, devirdik, yerde halka yapıp içine girdik, kağıt kavluları 4lü yapıp yanyana koyduk tabure gibi oldu, üstüne oturduk, yerde yuvarladık, tren yaptık, vs vs.. Bir süre sonra açmaya başladılar, her yer kağıt olup cozutmaya başladığında anne olaya müdahale edip topladı :)

Her evde bulunabilecek, kırılıp, dökülme riski olmayan çok basit bir oyuncak ile kefiy alarak oynadık, eve ve evdeki herkese ait bir şey ile oynadıklarında çocuklar çoooook mutlu oluyorlar.

1 yorum:

NuR dedi ki...

Selam, çok uzun zaman oldu, blogları dolaşayım dedim, güncellenen blogları görmek, hoşuma gitti:))Çocuklarla oynamak, onlarla zaman geçirmek çok keyifli. Tadını çıkarın:)
Sevgiyle kal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...