Salı, Mart 21, 2006

Düğümlü Kolyeler


Bu aralar takı konusunda acayip tembelim. Bu tembelliğimden dolayı ilham perileri kaçtılar galiba :) Aynı tarzda değişik malzemeler ile bu kolyeleri çok önceden yapmıştım.

Yapılışı çok kolay ve kısa sürede bitiyor. Birinde ince deri ip, diğerinde kalın deri ip kullandım. Üç ipe birer boncuk geçirip ortalıyorsunuz. bir sağdan bir de soldan düğümlüyorsunuz. Sonra yine üçer boncuk geçirerek kolyeyi hazırlıyorsunuz. İstediğiniz uzunluğa geldiğinde deri kapama ile uçları kapatıryorsunuz. Giydiğiniz kıyafetin yakasına göre eğer deri iplerin boyu uzun gelirse ara ara düğümleyerek boyunu kısaltabilirsiniz.

Resimlerin üstlerine tıklayarak daha büyük hallerini görebilirsiniz.

5 yorum:

NuR dedi ki...

Canım ellerine sağlık, çok güzel olmuşlar, deri ipli kolyeleri severim:)))
Sevgiyle kal.

NAZLICA dedi ki...

Çok hoş, takı bilmeyenlerin bile kolaylıkla yapabileceği bir model.Çok kısa bir süre ben de denedim takı işini, sadece düğüm atarak oluşturdum.Takıişini yapmak için bir çalışma odası falan olmalı.Hergün malzemeleri ser, kaldır zor oluyor. Ellerine sağlık canım. İlham Perine sesleneyim seni yanlız bırakmasınnn:)))

incikboncuk dedi ki...

yemek masasının yarısını işgal ettim zaten. eğer çok samimi misafir gelecekse toplamıyorum :) ama hakikaten bazen toplamak zor oluyor.

Adsız dedi ki...

çok güzel olmuş ellerine sağlık bende ser topla sıkıldım boncuk kutularıda yetmiyor evet bir oda şart oldu yoksa olmuyor çok güzel olmuş düğümlülerde şık oluyor sevgiler

Adsız dedi ki...

aşk şiirleri kısa aşk şiirleri Etkileyici Sözler Sesli Sohbet Sesli Chat Yeni Aşk Sözleri Ayrılık Sözleri aşk şiirleri ikbal gürpınar şiirleri hayvanların çiftleşmesi slowtürk dinle lig radyo dinle günaydın mesajları msn sözleri sevişme teknikleri güzel aşk sözleri doğum günü sözleri Günaydın Mesajları Etkileyici sözler Nasıl öpüşülür Diyet Egzersiz Yemek tarifleri Makyaj Cinsellik radyo dinle video izle aşk mesajları oyun oyna Sesli Sohbet Sesli Chat Chat Sohbet karadeniz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...