Salı, Haziran 13, 2006

Küpeler...

Bizim evde de Dünya kupası başladı, siz ne durumdasınız? Misafirlikler, yatma saatleri, yapılacak işler gibi her şey maçlara göre ayarlanıyor. Çayımızı, çiğdemimizi alıp TV karşına geçiyoruz. Aslında benim maçlarla bir işim yok, ama merak işte. Favorim Brezilya, neden diye sormayın, ben de bilmiyorum :)

Aslında Türkiye'nin de katıldığı bir dünya kupası olsa, izlemek daha heyecanlı olacaktı. 2002'deki dünya kupasındaki maçlarını heyecanla takip ediyorduk. Hatta yöneticimiz izin vermişti de, mesai saatlerindeki maçları işyerinde toplantı odasında duvara yansıtıp izlemiştik :) FBli olmama rağmen Hakan Şükür'ün maçın 6. saniyesinde attığı rekor golü unutmak mümkün değil :)

İki paragraf yazabildiğime göre, ben de kupa havasına girmişim galiba :) Eşim maç izlerken ben de fırsattan istifade boncuklarla ilgileniyorum. İşte bunlar da yeni küpelerim :




5 yorum:

Binnur A. Ö. dedi ki...

hepsi cok güzel ama ben baştan ikinciyi cok sevdim.
ama ne yazık ki küpe alerjim var (aslında buna metal alerjisi demek daha uygun)
ve ne yazık ki oje surmek de fayda etmiyor metale :(

Adsız dedi ki...

mavili cok guzelmis balikli balikli..burda da heryer mac diye cildiriyor inan ki,ne kadar oneliymis,neden bu kadar onemluymis sasiyorum cidden..bir de insanlar adam gibi savunsalar takimlarini,ingiliz taraftarlar cok belalilar,o yuzden beni geriyor futbol..sevgiler..ama ozel maclar kacmazdi ben oralardayken..

sebboy dedi ki...

ellerinize sağlık...

Adsız dedi ki...

ya mavi çok güzelmişş hari kim yapmışsa süper

Adsız dedi ki...

aşk şiirleri kısa aşk şiirleri Etkileyici Sözler Sesli Sohbet Sesli Chat Yeni Aşk Sözleri Ayrılık Sözleri aşk şiirleri ikbal gürpınar şiirleri hayvanların çiftleşmesi slowtürk dinle lig radyo dinle günaydın mesajları msn sözleri sevişme teknikleri güzel aşk sözleri doğum günü sözleri Günaydın Mesajları Etkileyici sözler Nasıl öpüşülür Diyet Egzersiz Yemek tarifleri Makyaj Cinsellik radyo dinle video izle aşk mesajları oyun oyna Sesli Sohbet Sesli Chat Chat Sohbet karadeniz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...