Cumartesi, Haziran 11, 2005

Radyo

Zamanı Geri Kazanmak

Bugün ofis dışındaydım ve toplam 8 saat süren bir toplantıya katıldım. Yorucu bir günün üstüne bir de köprü trafiği eklenince tam oldu. Gözümden uyku akıyor, ama bugün de blog'a bir şeyler yazmadan yatmak yok.

Sabahları işe giderken dinlemeyi sevdiğim bir radyo kanalını sizlere tanıtmak istiyorum: Radyo Foreks 95.3, Türkiye'nin ilk haber radyosu.

Sabah 8:00 - 8:30 arası gazete manşetleriyle ile program başlıyor, hızlıca gündemden haberdar oluyorsunuz. 8:30 - 9:00 arası Deutche Welle'nin Türkçe yayını başlıyor. 9:00 - 9:15 arası Latin müzikleriyle mola. 9:15'te gazetelerdeki finans haberleri değerlendiriliyor, canlı yayınla günün beklentileri ve piyasa yorumları yatırım danışmanlarından alınıyor. Ben ancak bu kadar dinleyebiliyorum. Gün içinde radyo dinleme şansım olmuyor.

Akşamları 19:00'da Kanal D ana haber bültenini Radyo Foreks'ten canlı dinleyebilirsiniz. Haber programalarının aralarında genellikle Latin müzikleri veya caz çalışıyor.

İmkanınız varsa gün içinde internetten Radyo Foreks'i aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz.
http://www.kanald.com.tr/player.asp?path=foreks

Zamanımızın büyük çoğunluğunu traftikte geçirdiğimiz bir şehirde zamanı geri kazanmanın en güzel yolu radyo dinlemek. Eminim sizin de sevdiğiniz radyo kanalları vardır, hangilerini tavsiye edersiniz?

Sevgiler

3 yorum:

Adsız dedi ki...

haber dinleyip gerileceğime müzik dinleyerek rahatlamayı tercih ederim :) 96.2 Radyo Eksen ya da 94.5 Rock FM iyidir...

Adsız dedi ki...

radyo foreksin sabah saat 07:00 itibaren başlayan hızlı haber
akışını ben de hiç kaçırmazdım.

Ancak son birkaç haftadır radyonun
yayın akışı değişti.. sabah haber
geçtikleri saatlerde müzik yayını
yapıyorlar.

Bunun sebebi hakkında bilginiz var mı?

incikboncuk dedi ki...

bu yakınlarda radyo foreks dinleme şansım pek olmadı, onun yerine radyo 99'a takılıyorum, gazete manşetleri günün yorumlarıyla birlikte eğlenceli olabiliyor. Bir dinleyin derim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...