Pazar, Mayıs 21, 2006

Küpeler-2... ve Da Vinci Şifresi

Ben bu küpe işini çok sevdim. Modele göre bazen çok el oyalıyor, ama kolyeye göre daha çabuk bitiyor. Bazen küpenin tekini yapıyorum bi hevesle, sonra diğerini yapmaya üşeniyorum :) Öyle yalnız olmaz di mi? Diğer eşini de bir süre sonra yapıyorum.

Bu haftasonu büyük bir merakla beklediğim Da Vinci Şifresi filmini izledim. Yorumlarda yazıldığı kadar -gülünmeyecek yerde gülünüyormuş- kötü değil. Sonunu bilmeme rağmen sıkılmadım, keyifli bir 2,5 saat geçirdim.

Başrol oyuncuları rollerine çok yakışmış. Audrey Tautou'yu ilk olarak Amelie filminde görmüştüm. İzlemediyseniz, kesinlikle izlemenizi öneririm, bence kaçırılmaması gereken bir film. Tom Hanks'i pek sevmem, nedenini bilmiyorum, onun oynadığı filmler de hiç cazip gelmiyor. Ama iş bu film olunca mecburen izledim. Kitap çok sürükleyici ve inanılmaz detay vardı, açıkçası bu kitabı beyazperdeye nasıl aktardıklarını çok merak ediyorum. Lafın kısası, güzel özetlemişler :)





8 yorum:

Çileksuyu Sibel dedi ki...

o kupelerin hepsi benim olsun,singir singir takayim:)en sevdigim kupe cinsi su sallananlar cidden..da vinciyi bede izliycem,cok istedgimden degil ama ortagimicin,kitabini okumaya usendi de:)burda 10 uzerinden 1 verdiler,ama ben oyunculairn hepsine hayranim,konuya da sanirim senin gibi begenirim...o kadar ugrasmis insanlar degil mi haklarini yememeli..sevgilerimle..ellerine saglik

Adsız dedi ki...

Ne güzel küpeler böyler.
Sevgiler,

NAZLICA dedi ki...

Küpeler harika, filme henüz gidemedim ama kitabı bir solukta okudum diyebilirim. Harika bir kurgusu vardı. Filmin böyle sürüklemediğini söylediler ama yine de görmek istiyorum en kısa zamanda. Sevgiler

Evren Yasa dedi ki...

Ben de singir singir kupeleri cok seviyorum, inanmasi zor belki ama kulaklaimi dugunumden once deldirdim gecen sene :) o yuzden daha bir kupe duskunuyum :)

Dan Vinci sifresine gelince ben de begenmedim, Tom Hanks olmamisti, kadin oyuncu olmamisti. Film de cok ozetlenmisti bence. Kitabi bilmesen cogu sey havada kaliyor, bilsen bu sefer her gerilimli dakikanin sonunda ne olacagini bildigin icin zevki kalmiyor. Ben sevmedim genel olarak.

Evren Yasa dedi ki...

Bu arada cok merakk ettim, nereden ogrendin bu kupeleri yapmayi? ozel bir dergi ya da kursu takip ediyor musun? bir de nereden buluyorsun kupe malzemelerini, ben yurtdisinda yasiyorum, cok isterdim kendime boyle seyler yapabilmeyi :(

incikboncuk dedi ki...

da vinci şifresini bi ben beğendim galiba :))) takı malzemlerini kadıköy ya da eminönünden alıyorum. kursa gitmedim, dergilerden, internetten baka baka yapıyorum :)

ırmak dedi ki...

o film kalkalı kaç yıl oldu biliomusun tvde yayınlandı(not:digiturk'te)her neyse küpeler güzel bende bi kaç model vermeye çalışırım yinede güzel bi kaç mazemeyi bulamadım bundan önceki sayfaya yorum yaptım bu kadar uzun olmadı ELLERİNE SAĞLIK:)!!!
yazan:ırmak nehir

Adsız dedi ki...

aşk şiirleri kısa aşk şiirleri Etkileyici Sözler Sesli Sohbet Sesli Chat Yeni Aşk Sözleri Ayrılık Sözleri aşk şiirleri ikbal gürpınar şiirleri hayvanların çiftleşmesi slowtürk dinle lig radyo dinle günaydın mesajları msn sözleri sevişme teknikleri güzel aşk sözleri doğum günü sözleri Günaydın Mesajları Etkileyici sözler Nasıl öpüşülür Diyet Egzersiz Yemek tarifleri Makyaj Cinsellik radyo dinle video izle aşk mesajları oyun oyna Sesli Sohbet Sesli Chat Chat Sohbet karadeniz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...