Cumartesi, Kasım 25, 2006

Takı Etkinliği

Image Hosted by ImageShack.usTakı yapan arkadaşlara müjde!!! Artık takı konulu bir aylık etkinliğimiz de var. Projeyi başlatan 143 Aksesuar dünyası blogunda logu için gerekli kodu sağ sütununda logonun altındaki küçük kutucukda bulabilirsiniz.

Bu ayki etkinliğin rengi mavi-kahverengi-krem üçlüsü. 9-10 aralık vitrin günleri oluyor, bu günlerde projelerinizi blogunuzda yayınlıyorsunuz.

Etkinlik ile ilgili detayları aşağdaki linklerde bulabilirsiniz.

http://143.blogcu.com/1285091/

http://143.blogcu.com/1350937/

http://143.blogcu.com/1295661/

2 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba projemizle ve blogumla ilgili yazdığınız yazı için çok teşekkür ederim.Yazıyı okumakta geç bile kalmışım :) Bu ayki etkinliğimiz için 9-10 aralık Vitrin Günlerimiz Takı tasarlayan, tasarlamayı düşünen, danışmak, öğrenmek ve öğretmek isteyen herkesi bekliyorum. Size bir mail attım.Sevgilerimle :)

143 Aksesuar dünyası

Adsız dedi ki...

aşk şiirleri kısa aşk şiirleri Etkileyici Sözler Sesli Sohbet Sesli Chat Yeni Aşk Sözleri Ayrılık Sözleri aşk şiirleri ikbal gürpınar şiirleri hayvanların çiftleşmesi slowtürk dinle lig radyo dinle günaydın mesajları msn sözleri sevişme teknikleri güzel aşk sözleri doğum günü sözleri Günaydın Mesajları Etkileyici sözler Nasıl öpüşülür Diyet Egzersiz Yemek tarifleri Makyaj Cinsellik radyo dinle video izle aşk mesajları oyun oyna Sesli Sohbet Sesli Chat Chat Sohbet karadeniz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...