Salı, Kasım 01, 2005

Bayramlık


Nihayet kendime bayramlık aldım. Hemen ona uygun kolye yaptım. Biraz süslü olmak gerek değil mi? Resimde pek belli olmamış, ama hırkanın desenleri üzerinde kırık boru boncuk işlenmiş. Uygun renklerde inci boncuklarım vardı, ama boru bonculara uyum sağlaması açısından daha farklı boncuklar kullandım.

Kıyafetleri askıya hazırlarken çocukluğumdaki bayramlar aklıma geldi. Bir gece önceden her şey hazırlanırdı. Hele de yeni ayakkabı varsa günlerce masanın üstünde dururdu, ilk olarak bayram günü giyerdim :)

Bayramda epey bir yolculuk bizi bekliyor. 6 saat İzmir, İzmir'deki kısa bir moladan sonra 3,5-4 saatlik bir yolculuktan sonra eşimin aile büyüklerini ziyaret için Denizli'ye gideceğiz. Orda bir gece kalıp tekrar İzmir'e döneceğiz. Pazar günü de İstanbul'a döneceğiz. Yolculuk sırasında 2-3 kitap bitiririm herhalde.

Herkesin Şeker Bayramı kutlarım. Bayram dönüşü kaldığımız yerden devam etmek ümidiyle bana müsade.


Sevgiler

9 yorum:

Tuhfe dedi ki...

Bayramlığını güle güle giy. Atkının renkleriyle ne kadar uyumlu. Ellerine sağlık kolyen de kıyafetine uymuş. Şimdiden hayırlı yolculuklar iyi bayramlar.

NuR dedi ki...

Renkler ne hoş, uyumlu..İyi günlerde giyinin.Aile ve sevdiklerinizle iyi bayramlar.
Sevgiyle kalın.

Berrin dedi ki...

Kolye güzel olmuş, herşey uyumlu birbiriyle. İyi bayramlar :)

NAZLICA dedi ki...

Hepimiz hatırlarız çocukken yaşadığımız heyecanları.Ayakkabılar,giysiler.Kıyafetin bayrama uygun şıkır şıkır.Mutlu bir tatil olsun, güle güle git dön. İyi bayramlar canım.

Serra dedi ki...

Hepimiz ayni heyecanlari yasamisiz bayramlarda, cocukluk iste. Simdi de keske bayrama kadar beklemen lazim giymek icin yeni ayakkabilarini diye biri olsa da o heyecani gene yasayabilsem. iyi bayramlar.

NAZLICA dedi ki...

Sevgili yorum bırakan Arkadaşlarım; Daha birçok bayramda sağlıklı ve mutlu bir şekilde hep beraber bu ekranda bayramlaşmayı diliyorum ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sevgilerimle,

Adsız dedi ki...

Renkler çok uymuş birbirlerine. Ellerine sağlık.
**
Ahh ahhh nerede o eski bayramlar..
Sevgiler,

Nilüfer dedi ki...

Kolyeyi biraz daha yakından fotoğrafını çekip yayınlarmısın

incikboncuk dedi ki...

Selam Nilüfer,
resmin üstüne tıklayınca daha büyük hali geliyor. o da olmazsa haber verirsen akşam tekrar çekeyim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...