Çarşamba, Mart 28, 2007

Doğum günüm

26 mart benim doğum günüm. Yaşımı sormayın, hiç ısrar etmeyin, söylemem. O an nasıl hissediyorsam, o yaştayım. 3-5 kilo almamış olsam, 9 sene önce üniversitede giydiğim kıyafetlerimi rahatlıkla giyebilirim.

Fotoğrafta doğum günü hediyemi görüyorsunuz :) Modeli ve organizayonu ile kendim ilgilendim, ama pasta fikri eşime ait, kendisine burdan teşekkür ediyorum.

Bu güzel pasta Pastacı Burcu'nun eseri, ilgisi ve özeni için kendisine çok teşekkür ederim, ellerine sağlık.

Pastanın üzerindeki çocukları toplayıp pastayı kesmeye kıyamadım. Ama bol çikolatalı, antepfıstıklı nefis bir pastayı da fazla bekletmek olmazdı. Yiyen herkes çok beğendi, ben de diyeti bozup kocamaaan bir dilim pasta yedim :) Dolgun çikolata tadı damağımda kaldı.


Yeni yaşlarda güzel şeylerle burda buluşmak üzere...

Sevgiler

7 yorum:

Nalan Kaplan dedi ki...

NURDANCIM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN!

HAYIRLI KANDİLLER !

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Nurdan kutlamam biraz geç oldu herhalde:( Nice Mutlu Senelere, içindeki çocuğu kaybetmeden ulaşırsın dilerim.Pasta harika gözüküyor. Burcu'yu heyecanla takip ediyorum zaten, onun da ellerine sağlık.

Hayırlı Kandiller ve iyi tatiller diliyorum canım.

pinomino dedi ki...

canım, doğum günün kutlu olsun!..nice yıllara mutluluk ve sağlıkla..
sevgiler:)

incikboncuk dedi ki...

Nalan, Nazlı ve Pinocum, güzel dilekleriniz için teşekkürler

Adsız dedi ki...

Umarım çok geç kalmdım yazmakta. Mutlu Yıllar...

chocolate cook dedi ki...

geçmiş doğum gününüz kutlu olsun :) ne güzel ben de koç burcuyum, nisan 4.. nisan ayı etkinliği için hazırlayacağınız kolyeyi bekliyorum görüşmek üzere..

Adsız dedi ki...

aşk şiirleri kısa aşk şiirleri Etkileyici Sözler Sesli Sohbet Sesli Chat Yeni Aşk Sözleri Ayrılık Sözleri aşk şiirleri ikbal gürpınar şiirleri hayvanların çiftleşmesi slowtürk dinle lig radyo dinle günaydın mesajları msn sözleri sevişme teknikleri güzel aşk sözleri doğum günü sözleri Günaydın Mesajları Etkileyici sözler Nasıl öpüşülür Diyet Egzersiz Yemek tarifleri Makyaj Cinsellik radyo dinle video izle aşk mesajları oyun oyna Sesli Sohbet Sesli Chat Chat Sohbet karadeniz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...