Pazar, Mayıs 27, 2007

Buralardayım

Merhabalar,

Epeydir sesin soluğum çıkmıyor, artık buraları bıraktığımı düşünmüş olabilirsiniz. Aslında hep buralardayım, blog arkadaşlarımın yazılarını sessiz sedasız takip ediyorum. Niyeyse akşamları bir türlü yeni bir yazı yazamıyorum. Bu aralar kendimi televizyona, diziye ve filmlere verdim desem yeridir.

Heroes ve Lost diye takip ettiğim iki yabancı dizi vardı, bu hafta sezon finali bölümleri oynadı, sonbahara kadar sezonu kapattılar. Pazartesileri bir de House adlı diziyi izliyorum, haftada 3 akşam doluyum.

Cuma akşamları da sinemaya gitmeyi, pazar akşamları evde DVD keyfini alışkanlık haline getirdik, beni TV'nin önünden alabilene aşkolsun. İşte bunlar 1 ay içinde izlediğim filmlerden hatırladıklarım :

Korkuyorum Anne : Çok doğal, samimi bir film. Amelie filmini izleyip sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir film.

Takva : Bu filmi de öneriyorum, Erkan Can'ın oyunculuk performansı görülmeye değer.

Örümcek Adam -3 : Biraz değişiklik olsun, aksiyon filmi izleyelim diye gittik. Çocuklar örümcek adam diye çıldırıyorlar, ama film pek çocuk filmi gibi değil. Ama gelin görün ki tüm kırtasiyeler, oyuncak mağazaları tıka basa örümcek adam, süperman baskılı ıvır zıvırla dolu, anne babalar sabır dilerim.

Karayip Korsanları - Dünyanın Sonu : Benim çok keyifle izlediğim, eşimin zaman zaman sıkıldığı 3.5 saatlik uzun bir film. Johnny Deep yine filmin yıldızıydı. Sanırım 4. film de yolda. Biraz kafamı dağıtayım diyenlere tavsiye ederim.

Kaynak : Bu seneki 26.İstanbul Film festivalinde gösterilen sanatsal bir film. Dikkatli izlenmesi gerekiyor, filmin sonunda "ee ne oldu şimdi" demeniz mümkün, benden söylemesi. Daha önceden Requiem for a Dream filminiz izlediyseniz ve sevdiyseniz bu filmi zaten izlemiş olabilirsiniz.

Kara Kitap : Orhan Pamuk'un Kara Kitap'ı ile bir ilgisi yok, adı yanıltmasın. İkinci Dünya savaşı sırasında Almanya'dan kaçıp Hollanda'da yaşamaya çalışan Yahudi bir şarkıcının anılarından yola çıkarak yapılmış bir film. Bu konuda yapılmış bir sürü film olmasına rağmen akıcı bir film olduğu için izlenebilir.

Grave of the Fireflies : Acıklı bir çizgi film. İkinci Dünya savaşı sırasında Japonya'da yaşı çok da büyük olmayan büyük erkek kardeşin, küçük kızkardeşini koruyup kollamaya çalıştığı hayatta kalma mücadeleleri anlatıyor. İzlerken yanınızda hazırda mendil bulundurmanızı tavsiye ederim.

Benden şimdilik bu kadar, gidip bir film daha izleyeyim :)
Sevgiler

5 yorum:

NAZLICA dedi ki...

Bu yıl bir kez bile sinemaya gidememiş, eline hiç bir kitap alamamış biri olarak imrendim sana desem:)) İnşallah keyfime göre film izleyebileceğim, televizyon seyredebileceğim günler gelir. Ne güzel iyi şeyler yapmışsın, yazarsın dert etme. İyi bir hafta dileğiyle

Tuhfe dedi ki...

Güzel bir hafta sonu diliyorum.

Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Biz bu aralar koptuk filmlerden. Ama DVDleri çıkar çıkmaz izleyeceğim.

chocolate cook dedi ki...

Merhabalar,

Tak Takistir katilimcilarinin el emeklerinden olusacak olan el kitabimizi artik yavas yavas olusturmaya basliyoruz.
Bunu yaparken gruplara ayrilarak calismanin daha dogru olduguna karar verdik. Bir cok yonden herkese hitabi mumkun olan ana gruplarimizi belirledik.
Simdi sizlerden ricam, eger sizler de bu el kitabinin bir parcasi olmak istiyorsaniz asagida belirledigimiz ana gruplardan katilmak istediginiz 3 (uc) tanesini secerek bana mail gondermeniz. Sectiklerinizden uygun olan hangisine yerlestirildiginizi, herkesin grubunu gosteren ortak bir mail ile ben sizlere bir haftanin sonunda bildirecegim.

Sizlerin seçenekleri elime ulasinca onay maili gonderecegim benden bir onay maili gelmezse lutfen tekrar mail atiniz ki, iletisim sorunu yasamayalim.

* daha önceden çalışma gonderenler de yine secim yapabilirler.
* eger katilmak istediginiz grup basligi asagida bulunmuyorsa lutfen belirtiniz.


Gruplar ;


1 ) Temel Çivileme, Zincir ve Halka Teknikleri
2 ) Boncuklama Teknikleri : Peyote
3 ) Boncuklama Teknikleri : Tugla Dikisi
4 ) Boncuklama Teknikleri : Herringbone
5 ) Boncuklama Teknikleri : Ag Orgusu
6 ) Boncuklama Teknikleri : Bezeme
7 ) Doğal Taş Çalışmalari
8 ) Kristal Çalışmaları
9 ) Polimer Kil Çalişmaları (Fimo)
10 ) Deri, mumlu ip, suet ve Makreme Çalışmaları
11 ) Obje Kaplama Çalışmaları
12 ) Gumus/ Altin isciligi Çalışmaları
13 ) Tel dizayn Çalışmaları
14 ) Diğer Boncuklama Teknikleri
15 ) Dantel/İğne oyasi/ Kaneviçe eklenmiş takı çalışmaları
16 ) Resim/ Seramik/ Rolyef Çalışmaları hakkında bilgilendirme
17 ) Diğer el sanatlari (örgü, dantel, nakis, dikiş, orjinal ev aksesuarlari)
18 ) Serbest çalışmalar
19 ) Özel teknikler (kendi çalışmalarınızın urunu olan yeni teknikler)

mail : aksesuar143@hotmail.com

Adsız dedi ki...

aşk şiirleri kısa aşk şiirleri Etkileyici Sözler Sesli Sohbet Sesli Chat Yeni Aşk Sözleri Ayrılık Sözleri aşk şiirleri ikbal gürpınar şiirleri hayvanların çiftleşmesi slowtürk dinle lig radyo dinle günaydın mesajları msn sözleri sevişme teknikleri güzel aşk sözleri doğum günü sözleri Günaydın Mesajları Etkileyici sözler Nasıl öpüşülür Diyet Egzersiz Yemek tarifleri Makyaj Cinsellik radyo dinle video izle aşk mesajları oyun oyna Sesli Sohbet Sesli Chat Chat Sohbet karadeniz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...