Pazar, Nisan 02, 2006

Bahar Geldi

Sizin oralarda hava nasıl? Bizim buralara çoktan bahar geldi :) Saatler de bir saat ileriye alındı ya, akşamları hava geç kararıyor. Sürekli gezesim geliyor. Pazar günü balkondaki sardunyalarıma biraz ilgi gösterdim, geçen sene diktiğim lilyum soğanları bu yaz da açmaya hazırlanıyorlar.

Aslında burçlarla pek ilgilenmem, ama enteresandır arkadaşlarımın burçlarını dikkate aldığımda bi iki burçta gruplayabiliriz : Koç, Yengeç, Aslan. Bunlar dışında arkadaşlarım yok, var tabii. Ama en çok koç burcunda arkadaşım var. Sezonu benim doğum günüm ile sezonu açtık.

Bu pazar günü de bir arkadaşımıza doğum günü sürprizi yaptık. Geçen haftaki organizasyonda ekmek yapım kursuna gidelim diye tutturunca biz de ona ekmek makinası almaya karar verdik. Karfurdan Sinbo'nun bu modelini aldık. Kampanyası vardı, el mikseri ve mutfak tartısı hediyeliydi. Bir de markete gitmeye üşenmesin diye Söke Un'un hazır ekmek unlarından da 2 paket aldık.

Hepsini bir güzel hediye paketi yaptırıp pazar sabahı erkenden kapısına dayandık. Sabahın köründe elimiz kolumuz paketlerle dolu bizi görünce şok oldu tabii :) Heyecanla ekmek denemelerinin sonuçlarını bekliyoruz.

Daha önceden yaptığım bileklikleri paylaşarak bu akşamki yazımı bitireyim. Bileklik yapımı gayet kolay : lastik misinaya boncuklarını istediğiniz sırada dizip bileğinize uygun boya geldiğinde sıkıca düğümlüyorsunuz. İşte bu kadar basit. Aynı tonlardaki bu iki bileklik birlikte takılınca çok şık duruyor.


9 yorum:

NAZLICA dedi ki...

Canım ben aslan burcuyum ve ekmek pişirme makinasına taktım bu aralar.Hafta sonu makinanın başında durdum, düşündüm sonra yine erteledim almayı.Belki bana da hediye getiren olur belki:))))Takında çok hoş ellerine sağlık.

NuR dedi ki...

Sevgili Nurdan,
Bilekliklerin renkleri çok güzel, Güle güle kullan. Bu ekmek makinasına ben de kafayı taktım da, diğer bil'umum alet edavat gibi tepelerde koyacak yer ararım diye kendimi frenliyorum. Bakalım nereye kadar dayanacağım:)))
Sevgiyle kal.

Rengarenk dantel dedi ki...

ekmek kızartma makinesi... Güzel bi hediye, evet neticeyi bizde görmek isteriz. Arkadaşınız şööööyle güzel bi ekmek yapsın. ( başka şeylerde hazırlasın ) ve sizi çağırsın. nurdancım sende resmini çek ekmeğin. bide tadına bak bize bildir. eğer netice güzelse bende alayım... ( düşünüyorumda cesaret edemiyorum )

incikboncuk dedi ki...

yaa aslında ben de kendime alıp almama konusunda epey tereddüt yaşadıktan sonra, evde fazla ekmek tüketmediğimize karar verip vazgeçtim :)

Adsız dedi ki...

merhabalar,
bloğuma yazdığınız yorumu şimdi farkettim.çok teşekkür ederim.
yarışmayı gördüğün mü bilmem.yarın bitiyor, biliyorum çok geç ama eğer elinizde malzemeniz varsa bu kolayca biten takıyı yaparak yarışmaya katılabilirsiniz.
eğer yapabilme imkanınız yoksa jüri olarak da yarışmaya iştirak edebilirsiniz.
yarışmanın ayrıntılarını bloğumdaki yazıda ve yazının altına yazdığım 2 yorumda açıklamıştım.
bu eğlence ve kaynaşma için yapılan yarışmaya katılmanız dileğiyle.
sizden haber bekleyeceğim.
sevgiler.

Adsız dedi ki...

Merhaba Nurdan!
Siteni ilk kez ziyaret ediyorum,çok beğendim.Tebrik ederim.Muhabbet ekmek yapma makinesi olunca,yorum yazan arkadaşların ve senin alıp almama konusundaki tereddütlerinizi de okuyunca ben de dahil olmak istedim konuya.Ben de 2 ay kadar önce aynı yerden aynı makineyi aldım.Bunun öncesinde 2 aylık bir araştırma süreci de vardı.2 aydır eve hiç ekmek almadık.Mükemmel ekmekler yapıyorum.İstediğim malzemelerle tatlandırıyorum.En önemlisi de ekmeğe benden önce kaç kişinin nasıl ellerle dokunduğunu düşünmüyorum.Üstelik ben bile dokunmuyorum.Bunlar benim için çok önemli,çünkü hem bir anneyim(3 oğlum var),hem de bir doktorum.Bu yüzden tereddütlü arkadaşlara fikir verebilmek istedim.Sevgiler.

incikboncuk dedi ki...

Merhaba Arzu, hoşgeldin, her zaman beklerim. Şu ekmek makinası aklıma fena yattı :) sorun şu biz evde o kadar ekmeği yiyemeyiz. Ama işyerindeki arkadaşlar bayram eder herhalde :D

Adsız dedi ki...

Merhaba Nurdan!
Bak yine geldim.Aslında ekmek makinesinin teknesine de dikkat ettin mi bilmiyorum,çok büyük değil.O yüzden yiyemeyiz diye endişelenme.Ayrıca bayatlasa da çok nefis tostlar yapabiliyorsun.Çok kurumuyor tost yaptığında(Çabalarıma bakan da Sinbo'dan komisyon falan alacağımı sanır:)).Evde makineyi gören,ekmekleri tadan arkadaşlarım da almaya karar verdiler hemen.Bir de hiç fiyaskoyla karşılaşmadım şimdiye kadar.Tekrar yazışmak dileğiyle hoşçakal...

Adsız dedi ki...

aşk şiirleri kısa aşk şiirleri Etkileyici Sözler Sesli Sohbet Sesli Chat Yeni Aşk Sözleri Ayrılık Sözleri aşk şiirleri ikbal gürpınar şiirleri hayvanların çiftleşmesi slowtürk dinle lig radyo dinle günaydın mesajları msn sözleri sevişme teknikleri güzel aşk sözleri doğum günü sözleri Günaydın Mesajları Etkileyici sözler Nasıl öpüşülür Diyet Egzersiz Yemek tarifleri Makyaj Cinsellik radyo dinle video izle aşk mesajları oyun oyna Sesli Sohbet Sesli Chat Chat Sohbet karadeniz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...