Salı, Temmuz 11, 2006

Yeni Görünüm

Merhabalar,

Uzun zamandır blogumu biraz renklendirmek, değiştirmek istiyordum. Bu yaramaz kuşları (Pixar filmlerini sevenler neden yaramaz olduklarını bilirler) görünce dayanamayıp operasyonu başlattım. Kodda bir kaç düzenlemeden sonra sayfa hemen hemen hazır hale geldi. Ee yorumlarınızı bekliyorum, nasıl olmuş?

Bu linkte ücretsiz şablon bulabileceğiniz sitelerin listesi var. Eğer siz de şöyle bir değişiklik yapayım diyorsanız, bir göz atın derim.

Nedenini bilemiyorum, ama bloga bi şey yazmaya üşeniyorum. Televizyon karşısında tembellik yapıyorum, dergi karıştırıyorum, takip ettiğim bloglara birer birer uğruyorum ( yorum bırakmasam da), yabancı takı sitelerinde geziyorum. Hatta takı yapmaktan çok, yapılmış modellere bakmak daha çok hoşuma gidiyor. Yazın gelmesiyle tembelleştim galiba :)

En yakın zamanda Rodin sergisinden görüntülerle burada olacağım. TV karşısındaki koltuğum beni bekliyor, görüşmek üzere...

Sevgiler

3 yorum:

Rengarenk dantel dedi ki...

aşkolsun demekten kendimi geri alamadım, yani aşkolsuun. bizi tv kadar sevmiyomusuuun?...
senin siteni güncellemen demek bizi düşünmen demek, bi daha aşkolsun...
bekliyoruz en kısa zamanda

incikboncuk dedi ki...

:))) sizi sevmez olur muyum. Ama eve gidince bi tembellik çöküyor ki anlatamam, gün içinde tüm enerjim tükeniyor herhalde. tatile ihtiyacım var, sanırım ondan.

ruchan dedi ki...

Süper olmuş yeni formatın , çok beğendim , çok şeker :)
Sevgilerimle:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...