Cuma, Ağustos 11, 2006

Serinletici Müzik

Bu yaz deniz kenarında bir yere tatile gitme şansımız olmadığı için diğer blogcu arkadaşların tatil fotolarına bakıp iç geçiriyorum.

Büyük tatil köylerinde geçirilen bir hafta değil, sakin bir sahil kasabasında temiz bir pansiyonda geçirilen 3-4 gün benim için daha değerli. Sabah pencereden gelen dalga sesiyle uyanarak güne keyifli başlamak gibisi yok bence.

Bu cümleleri yazarken Bodrum Gümüşlük'te 2 sene önce kaldığımız pansiyon aklıma geldi. Koyun en ucunda kaldığı için diğerlerine göre daha sakindi. Odamız denize değil, arka taraftaki bahçeye bakmasına rağmen sabahları yeni bir güne hazırlanan denizin sesi ile uyanıyorduk.

Geçen gün bir müzik markette dolaşırken bu CDler gözümüze ilişti. "Ocean In The Nature", "Birds In The Nature", "Rain In The Nature" 3 çeşit CD aldık. Kuş ve yağmur sesi cdleri güzel olmakla birlikte benim favorim kesinlikle okyanus CDsi oldu. Dalga sesleri o kadar güzel ki, insanın içini, ruhumu serinletiyor. Bu sıcak yaz gecelerinde ilaç gibi geliyor.

Gece yatarken okyanus CDsini müzik setine takıyoruz, 30 dakika sonra otomatik kapanacak şekilde ayarlıyoruz ve dalga sesleri eşliğinde uykuya dalıyoruz :)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...