Pazar, Ağustos 06, 2006

Tel tasarım küpeler

Bu pazar günü hava acaip sıcaktı. Evde tüm pencereler, kapılar açık, gene de içerisi serinlemiyor, esmiyor :( Oturduğum koltuk ısındıkça başka bi yere geçiyorum. Kocaman bir su bardağı elimde evin içinde dolaşıp duruyorum. Bu sıcak günlerde hararetimi en güzel elma suyu - soda kesiyor. Elma suyu bana çok şekerli geliyor, sodayı da bi türlü içemediğim için bu karışım benim için ideal bir içecek oluyor.

Yapılışı çok basit; kocaman bir su bardağının içine bir şişe sodayı dökün, sonra da üstüne damak zevkinize göre Dimes'in %100 elma suyunu ekleyin. Afiyetle için.

Şu tel ile tasarım işine ben de bulaştım. Acaip zevkli bir şey, haftasonu bir makara teli harcamayı başardım. Kolye, bileklik ve bir sürü küpe yaptım. Elim alışana kadar bir sürü de tel ziyan ettim tabii :)

İşte karşınızda ilk denemelerim :








13 yorum:

NAZLICA dedi ki...

Harcadığın tele deymiş, ben çok beğendim, hepside çok güzel olmuş canım. Ellerine sağlık.Sevgiler

Adsız dedi ki...

Ben çok beğendim bu denemeleri. Hatta senden kopya çeksem olur mu acaba ;)
Sevgiler,

incikboncuk dedi ki...

Berrin ve Nazlı yorumlarınız için teşekkürler. Fotolarını çekince kolyeleri de yayınlayacağım. Berrincim çalışmalarını heyecanla bekliyorum.

Adsız dedi ki...

ellerine sağlık harcadığın tellere değmiş gerçekten çok şık şeyler...rabia

Hanife dedi ki...

Cok guzel olmuslar gercekten, bayildim hepsine. Bileklik ve kolyeleri merak ediyorum simdi:))

Adsız dedi ki...

Çok şık görünüyorlar. İyi ki harcamışsın telleri.

Tuhfe dedi ki...

Ben buraya yorum yazdigimi saniyordum! Cok guzel olmuslar ellerine saglik. Ayrica verdigin sablon linkleri icin de tesekkur ederim.

incikboncuk dedi ki...

Hoşgeldin Tuhfe, blogunun yeni hali çok güzel olmuş. İyi günlerde kullan.

CRESCENT dedi ki...

Merhabalar:) Bunun gibi telle tasarım işine ben de bulaşmadım hiç,bunun için ayrı bir alet edinmek gerekiyor herhalde değil mi?

Evren Yasa dedi ki...

sondaki kupelere bayildim ben de ellerine saglik.

Adsız dedi ki...

TEL İŞİ KÜPELER ÇOK ŞİRİN OLMUŞ YAPILIŞINI FOTOĞRAFLARLA GÖSTERİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM SİTENİZDE ÇOK GÜZEL TEŞEKKÜR EDERİM
...

Adsız dedi ki...

ben bunları yaptım sattım teli bulması zor oldu ama 3tl ye sattım:)

Adsız dedi ki...

aşk şiirleri kısa aşk şiirleri Etkileyici Sözler Sesli Sohbet Sesli Chat Yeni Aşk Sözleri Ayrılık Sözleri aşk şiirleri ikbal gürpınar şiirleri hayvanların çiftleşmesi slowtürk dinle lig radyo dinle günaydın mesajları msn sözleri sevişme teknikleri güzel aşk sözleri doğum günü sözleri Günaydın Mesajları Etkileyici sözler Nasıl öpüşülür Diyet Egzersiz Yemek tarifleri Makyaj Cinsellik radyo dinle video izle aşk mesajları oyun oyna Sesli Sohbet Sesli Chat Chat Sohbet karadeniz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...