Pazartesi, Eylül 26, 2005

İspanya Gezisine Devam

Merhaba,

İnanmayacaksınız ama, bugüne kadar anlattıklarım ilk gün gördüğümüz yerlerdi. Nihayet turumuzun 2. gününe geldik. Aslında tur programına göre 3. gün :)

İlk günümüz havaalanında geçtiği ve otele ancak 02:00 gibi gelebildiğimiz için ilk günü tura dahil etmiyorum. Ama tur şirketleri, süreyi daha uzun göstermek için uçuş olan günleri de hesaplıyorlar.

Tura ilk kayıt yaptırdığımızda İstanbul’dan çıkışta uçağın kalkış saati 17:25’ti. 3,5 saat uçuştan sonra 20:30 gibi Barselona’da oluruz diye hesaplamıştık. ( Ordaki yerel saat Türkiye’den 1 saat geri) Zaten İspanyollar akşam yemeklerini 22:00 civarı yedikleri için bavulu bıraktıktan sonra hemen şehre ineriz diye planlamıştık.

Tur tarihinden ancak bir gün önce biletlerimiz elimize ulaştı ve uçak kalkış saatinin 20:30’a alındığını öğrendik. Zaten tarifeli sefer olmadığı için rötardan şüpheleniyordum, ama daha gitmeden 3 saat ileri atılmasını beklemiyordum.

Bu 3 saate bir de 1 saat rötar eklenince 21:45 gibi uçak havalandı. Transfer, bagaj, vize işlemleri derken 02:00 gibi oteldeydik.

Katılacağınız tur seçiminde fiyat, havayolu şirketi, otel gibi detaylar dışında uçak saatlerine de dikkat etmenizi öneririm.

Turun 2. gününe ilgili fotoğraflarla devam edeceğim.

Sevgiler

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...